Biljni šampon protiv intenzivnog opadanja kose

Za sve tipove kose

Bioxsine proizvodi temelje se na aktivnoj biljnoj formuli

BioComplex B11 od posebno kombiniranih fito-ekstrakata za učinkovito smanjenje gubitka kose i poticanje rasta kose za gušću i jaču kosu.

Način upotrebe

Nanesite na mokru kosu i umasirajte, držite 1-2 minute i dobro isperite.

300 ml

Bioxsine Dermagen Forte šampon razvijen je za osobe koje pate od jakog do vrlo ozbiljnog gubitka kose. Za sve tipove kose.

Šampon Bioxsine Forte temelji se na aktivnoj biljnoj formuli BioComplex B11 od posebno kombiniranih fito-ekstrakata za učinkovito smanjenje gubitka kose i poticanje rasta kose za gušću i jaču kosu. Aktivne tvari koje su učinkovite u borbi protiv gubitka kose temeljene su na liposomskoj tehnologiji. U kliničkim ispitivanjima, među sudionicima je došlo do vidljivog smanjenja gubitka kose od 48% samo nakon mjesec dana.*

Ispitivanja učinkovitosti su dokazala da Bioxsine Forte šampon pomaže u sprječavanju gubitka kose ako se koristi kontinuirano i redovito, potiče rast kose i revitalizira slabe korijene kose te daje otpornost, volumen, sjaj i živost kose. Na temelju dermatoloških ispitivanja kod korisnika je uočeno 100% smanjenje gubitka kose, 93% jača kosa, 83% deblja dlaka. Sigurnosni testovi su dokazali da je Bioxsine Forte šampon dermatološki ispitan od strane Dermatest Laboratories i ima ph vrijednosti primjerene za tjeme i kožu.

Hipoelergenski proizvod. Ne sadrži parabene, ftalate ili boje. Dermatološki testirano.

Uputa za upotrebu: Nanesite na mokru kosu i umasirajte, držite 1-2 minute i dobro isperite. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. U slučaju kontakta s očima isprati s dosta vode.

Sastojci (vidjeti Ingridients): otisnuto na pakovanju

Zemlja porijekla: Turska

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakovanju

Proizvođač: Biota Bitkisel İlaç ve Kozmetik Lab. A.S. Emek Mahallesi Sivat Yolu Caddesi br: 9 34785 Sancaktepe / İstanbul,  [email protected],  www.nutraxin.net

Europsko sjedište: B’IOTA Laboratories GmbH Hohe Straße 46, 40213 Düsseldorf – NJEMAČKA

Uvoznik i distributer: NATURAL LINE d.o.o Sarajevo, Tvornička 3, 71210 Ilidža, Bosna i Hercegovina,

* Univerzitet u Paviji,  randomizirana, placebom kontrolisana studija Bioxsine šampona i seruma tokom 6 mjeseci.

Ukoliko imate pitanje vezano za dati proizvod možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti online formu.