Za sve tipove kose

Bioxsine Dermagen biljni serum protiv opadanja kose formuliran je posebno za osobe koje doživljavaju gubitak kose i/ili koje žele održati i potaknuti rast jače i otpornije kose.

Način upotrebe

Dosta seruma se nanosi na područje vlasišta koje je opadalo. Lagano masirajte kružnim pokretima najmanje jednu minutu dok se područje potpuno ne pokrije. Nemojte ispirati do sljedećeg pranja. Za najbolje rezultate preporučuje se redovna upotreba uz Bioxsine Forte šampon

Bioxsine Dermagen serum (za sve tipove kose), 3x50ml

Bioxsine Dermagen serum

Bioxsine Dermagen serum je baziran na aktivnoj biljnoj formuli BioComplex B11 iz posebno kombinovanih fito-ekstrakta za efikasno smanjenje gubitka kose i podsticanje rasta kose za deblju i jaču kosu. Ne sadrži parabene, ftalate ili boje.

Aktivne tvari koje su učinkovite u borbi protiv opadanja kose su bazirane na tehnologiji liposoma. U kliničkim ispitivanjima, među učesnicima primetno smanjenje gubitka kose od 48% dogodilo se samo nakon mesec dana.*

Testovi efikasnosti su dokazali da Bioxsine Dermagen serum pomaže u sprečavanju opadanja kose kada se koristi kontinuirano i redovno, potiče rast kose i revitalizira slab korijen kose te daje elastičnost, volumen, sjaj i živost kosi.

Na osnovu dermatoloških testova,

100% smanjenje gubitka kose,

93% jača kosa,

83% deblja vlakna kose,

uočeni među korisnicima.

Sigurnosni testovi su dokazali da je Bioxsine Dermagen serum dermatološki testiran od strane Dermatest Laboratories i da ima ph vrijednosti pogodne za vlasište i kožu.

Hipoelergenski proizvod. Ne sadrži parabene, ftalate ili boje. Dermatološki testirano.

Uputa za upotrebu: Dosta seruma se nanosi na područje vlasišta koje je opadalo. Lagano masirajte kružnim pokretima najmanje jednu minutu dok se područje potpuno ne pokrije. Nemojte ispirati do sljedećeg pranja. Za najbolje rezultate preporučuje se redovna upotreba uz Bioxsine Forte šampon.

Sastojci (vidjeti Ingridients): otisnuto na pakovanju

Zemlja porijekla: Turska

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakovanju

Proizvođač: Biota Bitkisel İlaç ve Kozmetik Lab. A.S. Emek Mahallesi Sivat Yolu Caddesi br: 9 34785 Sancaktepe / İstanbul, [email protected], www.nutraxin.net

Europsko sjedište: B’IOTA Laboratories GmbH Hohe Straße 46, 40213 Düsseldorf – NJEMAČKA

Uvoznik i distributer: NATURAL LINE d.o.o Sarajevo, Tvornička 3, 71210 Ilidža, Bosna i Hercegovina,

* Univerzitet u Paviji, randomizirana, placebom kontrolisana studija Bioxsine šampona i seruma tokom 6 mjeseci.

Ukoliko imate pitanje vezano za dati proizvod možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti online formu.