Za sve tipove kose
Šampon od crnog češnjaka donosi holističko rješenje za probleme kose i vlasišta, uključujući gubitak kose. Svojom formulom Biocomplex B11 osigurava povećanje rasta stanica kose i otkriva snagu vaše kose. Za korištenje protiv gubitka kose, za postizanje zdravije kose, zdravog rasta i zdravog vlasišta.
Način upotrebe
Nanesite na mokru kosu i umasirajte, držite 1-2 minute i dobro isperite. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. U slučaju dodira s očima isprati s mnogo vode.

Bioxsine Dermagen Black Garlic šampon, 300 ml

Šampon protiv opadanja kose;

Za prorijeđenu kosu sa slabim korijenom;

Za sve tipove kose

Bioxsine Dermagen šampon s crnim češnjakom donosi holističko rješenje za probleme kose i tjemena, uključujući opadanje kose. Sa svojom formulom Biocomplex B11, osigurava povećanje rasta kose i otkriva snagu vaše kose. Crni češnjak ima veći antioksidativni kapacitet u usporedbi s bijelim češnjakom. Patentirani BIOCOMPLEX B11 u svom sastavu pokazuje snažno djelovanje protiv gubitka kose. Fitosterol iz ekstrakta bršljana sa svojim visokim antioksidativnim svojstvom hrani kosu i podupire njen lijep izgled. Peptidi keratina koji se sastoje od 18 aminokiselina prianjaju na kosu od prvog pranja i doprinose punijoj i gušćoj kosi.

Hipoelergenski proizvod. Ne sadrži parabene, SLES/SLS, ftalate ni bojila. Dermatološki testirano.

Uputa za upotrebu: Nanesite na mokru kosu i umasirajte, držite 1-2 minute i dobro isperite. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. U slučaju kontakta s očima isprati s dosta vode.

Sastojci (vidjeti Ingridients): otisnuto na pakovanju

Zemlja porijekla: Turska

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakovanju

Proizvođač: Biota Bitkisel İlaç ve Kozmetik Lab. A.S. Emek Mahallesi Sivat Yolu Caddesi br: 9 34785 Sancaktepe / İstanbul,  [email protected],  www.nutraxin.net

Europsko sjedište: B’IOTA Laboratories GmbH Hohe Straße 46, 40213 Düsseldorf – NJEMAČKA

Uvoznik i distributer: NATURAL LINE d.o.o Sarajevo, Tvornička 3, 71210 Ilidža, Bosna i Hercegovina,

Ukoliko imate pitanje vezano za dati proizvod možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti online formu.